Вече нямаме търпение да гледаме новия филм с участието на

...
Вече нямаме търпение да гледаме новия филм с участието на
Коментари Харесай

Брад Пит не е това, което беше

Вече нямаме самообладание да гледаме новия филм с присъединяване на Брад Пит - " Към звездите ". А около новия му план на огромния екран имаме опция да се полюбуваме на артиста и на корицата на списание GQ, за което дава искрено изявление.

Пит е астронавт освен в новия си филм, само че и в живота, тъй като посещава места, които ние несъмнено в никакъв случай нямаме да успеем да зърнем, дефинира го изданието.

Участието на артиста в " Имало едно време в Холивуд " и " Към звездите " някои дефинират като огромното му завръщане в киното. А Брад доста добре знае, че към този момент е стар и не се тормози да го признае. Остаряло е и отношението му към работата, трансформирало се е.
 Снимка 443734

По думите на артиста, колкото по възрастен е човек и колкото повече насъбран опит има, толкоз по-малко значение имат триумфите и неуспехите. Много по-важно става по какъв начин и с кого прекарва времето си да вземем за пример.
 Снимка 443736

Затова през днешния ден Брад избира да заобикаля гръмките избрания за новите си планове. Той подчертава върху измененията в метода му на живот - слуша повече музика, гледа повече филми, занимава се със статуя, прекарва повече време с децата си.
 Снимка 443735

Пит продължава да се радва на актьорските си триумфи, само че е безапелационен, че не желае към този момент те да са център на съществуването му. Той е преживявал доста филми и герои и през днешния ден избира същински прекарвания, забавен живот пред забавни планове .

Актьорът признава, че няма никакъв проблем с дългите паузи в кариерата и се усеща удобно с метода си на живот, когато не работи по нов филм.
 Снимка 443733

Въпреки по-различния си метод на мислене през днешния ден, Брад Пит продължава да се дефинира като човек, който не обича да приказва доста, а избира да работи . Никак не обича да се оплаква, тъй като това го тласка към дъното.
 Брад Пит, Елън Дедженеръс и с кое бивше гадже на артиста е излизала водещата
Елън Дедженеръс е излизала с бивше гадже на Брад Пит

А описът на Брад не е по никакъв начин дребен

Вместо това, просто претърпява следващата компликация. И счита, че има мощ в уязвимостта. Да дадеш да те наранят, само че това да не пречупи, а да те направи по-силен. Да съумяват да се надсмиваш на синините си...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР