Вече няма никакво съмнение, че Златка Райкова очаква дете от

...
Вече няма никакво съмнение, че Златка Райкова очаква дете от
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Ето я бременната Златка Райкова

Вече няма никакво подозрение, че Златка Райкова чака дете от арменеца Карен Хачатрян. Годеникът на русокоската я издаде със фотография, където си проличава заобленото коремче на плеймейтката, видя Lupa.bg.

Карен пусна стори по какъв начин обичаната му си почива на дивана в дома им, а ние забелязахме по какъв начин черният потник е обрисувал бременните форми на изкусителката. Известно е, че Златка е доста запалена по фитнеса и тренира 3-4 пъти седмично и имаше плосък стомах, преди да зачене от арменеца. В последните няколко месеца русокоската не е качвала клипчета и фотоси от залата, по разбираеми аргументи. Изкусителката обикновено крие корема си с необятни суичъри и качва единствено подбрани фрагменти, само че в този момент Карен я издаде. 



Вече си проличава коремът на Златка

Близки на фамилията пък разкриват, че Златка е едвам в 4-ти месец от своята бременност. Хачатрян и Райкова се сгодиха преди към месец, а тя разкри, че сватбата ще е следващата година, очевидно след бебето.  



Златка и Карен

Припомняме, че Карен е на 27 години, само че съгласно Русата Залтка към този момент се чувствал подготвен за деца. Мис плеймейт към този момент има наследник от Благо Джизъса, който преди няколко месеца навърши 3 години. Блондинката признава, че арменецът се грижи за сина й като за лично дете и с това я е спечелил. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР