Вече изминаха първите четири дни от Откритото първенство на Австралия,

...
Вече изминаха първите четири дни от Откритото първенство на Австралия,
Коментари Харесай

Антирекорд откъм останали поставени играчи на АО: Кирьос го обяви за малък ATP 250 турнир

Вече изминаха първите четири дни от Откритото състезание на Австралия, по време на които изненади не липсваха както в дамската, по този начин и в мъжката конкуренция. През сегашния сезон бе маркиран и антирекорд след ранните провали на Рафаел Надал и Каспър Рууд, защото за първи път от 2002 година първите двама сложени отпадат преди третия стадий на конкуренцията.

Най-силно усещане обаче прави последната четвъртина от схемата при мъжете, където единственият оживял подложен е Роберто Баутиста Агут, намиращ се под №24 в шампионата. В тази част от схемата се намираха още Каспър Рууд, Тейлър Фриц, Матео Беретини, Александър Зверев и Диего Шварцман, само че нито един всред тях не съумя да доближи до третия стадий на конкуренцията.

Ранните отпадания на любимците в най-долната четвъртина значат, че място в полуфиналната фаза в Мелбърн ще получи един всред Алексей Попирин, Бен Шелтън, Джей Джей Улф, Майкъл Мо, Анди Мъри, Роберто Баутиста Агут, Томи Пол и Дженсън Бруксби.

Това стичане на събитията даде мотив първата ракета на домакините Ник Кирьос да иронизира тазгодишното издание на Аустрелиън Оупън, определяйки въпросната част от схемата като " дребен АТР 250 шампионат ".

Припомняме, че австралиецът бе заставен да се откаже от присъединяване на домашния си Шлем в навечерието му поради травма в коляното. Той разгласи, че резултатите от проучванията са посочили, че става въпрос за скъсване на страничния менискус и киста, заради което през идната седмица му следва да се подложи на атроскопска интервенция на коляното.

Nice little 250 going on
— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР