Вече е налична най-новата актуализация на Уиндоус 11 (Windows 11)

...
Вече е налична най-новата актуализация на Уиндоус 11 (Windows 11)
Коментари Харесай

Налична е най-новата актуализация на Уиндоус 11

Вече е налична най-новата актуализация на Уиндоус 11 (Windows 11) за 2022 година, оповестява поделението на компанията „ Майкрософт “ (Microsoft) в България.

Бързото прекосяване към по-гъвкав метод на живот и работа, усили фрапантно заканите във връзка с сигурността на хората и бизнеса. В момента има 921 офанзиви за разтрошаване на пароли в секунда, показват  от компанията.

Новите функционалности в Уиндоус 11 за улеснен достъп включват „ Надписи онлайн за цялата система “ за автоматизирано генериране на надписи към всички форми на аудио наличие, гласово активиране (налично в тест версията), което разрешава на потребителите да ръководят своя компютър и да основават текстове посредством гласа си, а също и „ Разказвач “, който отразява речта по натурален метод, правейки я да звучи по-приятно, което от своя страна оказва помощ при четене или сърфиране в мрежата.

С  нови функционалности е и „ Майкрософт Стор “ (Microsoft Store) с пилотна версия за разработчици и разширение на „ Амазон апстор “ (Amazon Appstore) на интернационалните пазари, което ще даде на потребителите над 20 000 приложения и игри за „ Андроид “ (Android). Освен това Game Pass е вграден непосредствено в Уиндоус 11 посредством приложението Xbox, където играчите имат достъп до стотици компютърни игри от най-голям клас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР