Вече е готов игралният филм по зрелищното бягство от Централния

...
Вече е готов игралният филм по зрелищното бягство от Централния
Коментари Харесай

Заснет е филмът за зрелищното бягство от Централния софийски затвор

Вече е подготвен игралният филм по зрелищното бягство от Централния софийски затвор на нарушителите Владимир Пелов и Радослав Колев. Името на продукцията е " Заедно без теб ", а Българска национална телевизия първа ви срещна със основателите на концепцията. Сега повече за снимачния развой и горещи детайлности към финала на кино лентата ще разберем от Боряна Черганова, която е на директната ни линия.

Димитрис Георгиев, режисьор: Беше извънредно забавен снимачен развой. Не съм работил до момента върху толкоз огромен план. Беше извънредно забавно да работим с толкоз доста артисти.
Филмът, който споделя за бягството от Централния софийски затвор през април предходната година, е сниман на над 18 местоположения, част от които в чужбина.
Димитрис Георгиев: (Образът на чистачката - б.р.) не се появи инцидентно, както се появи там. Тъй като нашият филм е въодушевен от тези събития, ние се базираме на всички обстановки и местоположения, които са познати на обществото и през които те минават откакто бягат от пандиза. Всичко, което се случва сред тях като взаимоотношения, като орис на персонажите, отвън тази на Пелов, несъмнено, си е наша небивалица, тъй че няма да издадем финала на кино лентата. Даваме отговор, къде съгласно нас е избягалият Радослав Колев, само че това допускам не дава отговор на истината, само че току виж нацелим.
Владимир Пелов беше погубен в престрелка през юни 2018 година. Радослав Колев към момента е в неопределеност.
 Затворникът дезертьор Пелов бе погубен в престрелка с престъпно проявен в Ботевград Затворникът дезертьор Пелов бе погубен в престрелка с престъпно проявен в Ботевград
При престрелка беше погубен избягалият пандизчия Владимир Пелов. Tой беше разпознат по пръстовите отпечатъци. Убийството стана късно нощес в центъра на...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР