Вече добре познатият ни Grand Chocolate Festival готви своето 4-то

...
Вече добре познатият ни Grand Chocolate Festival готви своето 4-то
Коментари Харесай

Вълна от шоколад залива "Интер Експо Център" днес


Вече добре познатият ни Grand Chocolate Festival готви своето 4-то издание с още повече изненади за всички гости! Задава се още веднъж вълна от шоколад, която ще залее София този уикенд (10 и 11 март).

Тази година фестивалът ще бъде на още повече повърхност от предходната – на близо 3000 кв.м, в зала 5 и 6 на "Интер Експо Център". Работното време ще бъде от 10:00 до 18:00 часа. На повече от 90 щанда ще бъдат показани над 850 неповторими продукта, измежду които доста нови изкушаващи оферти от към този момент познати и нови компании изложители.

Организаторите още веднъж са подготвили забавни презентации, вкусни дегустации, уютни кътове за отмора и ядене, красиви фото кътове, лотария, страхотна детска площадка и несъмнено галерия на шоколадови творения на изкуството. Акцент в тазгодишното издание обаче несъмнено е неговата високотехнологична нотка. Всички гости на Grand Chocolate Festival 2018 ще имат неповторимата опция да се насладят на шоколадова виртуална действителност! Да се потопят в света на шоколада, съвсем като Чарли от „ Чарли и шоколадовата фабрика ”.

Сред красивата конюнктура на фестивала, всеки ще може да открие своят най-любим десерт – шоколади, бонбони, торти, къпкейкове, бисквити и други печива, шоколадови спа процедури, натурална сладка козметика, шоколадови ликьори, бижута в апетитни форми, топли шоколадови и какаови питиета и сладолед. Разбира се всичко това съпроводено от първите другари на шоколада – кафе, чай, вино и плодови питиета.

Билети за фестивала могат да бъдат закупени онлайн, през уеб страницата на Epay, а също и от касите на EasyPay. Цената на самостоятелен билет е 5 лева, а фамилният за двама възрастни и до две деца до 14-годишна възраст е 15 лева Децата под 7-годишна възраст ще влизат гратис. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР