Вече четири дни 5-годишно дете от казанлъшкото село Копринка е

...
Вече четири дни 5-годишно дете от казанлъшкото село Копринка е
Коментари Харесай

Полиция и близки издирват 5-годишно дете и баща му

Вече четири дни 5-годишно дете от казанлъшкото село Копринка е в неопределеност. То е изчезнало мистериозно дружно със своя 28-годишен татко на 5-и март. Полицията и околните ги търсят и приканват за подпомагане, в случай че някой ги види, заяви Нова телевизия.

" Ние бяхме дружно с бащата у дома. Той се качи в колата с дребния. Попитах го къде отиват, а той ми сподели, че към магазина. Това беше последният ми диалог с него ", описа майката Джеврие.

Тя добави, че е нямало спорове сред нея и бащата на детето ѝ.

" Не знам къде отиде и какво се случи ", сподели още Джеврие.

" Засега нищо не знаем. Полицията търси бащата Божидар с дребния Ангел, само че към този момент към момента няма никаква информация дали някой някъде ги е видял. Наистина сме доста обезпокоени. Отправям апел да се молим те да се върнат вкъщи ", добави родственик на изчезналите.

След като напазарували в локалния магазин към 19 часа, те потеглили с автомобил " Мерцедес ". Това е бил последния път, когато са видени, съобщи локалният уебсайт kazanlak.com.

Продължава акцията по издирването на бащата и детето, почнала още на другия ден, само че към този момент от тях няма следи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР