Вече бившият нападател на Айнтрахт (Франкфурт) Себастиен Алер изрази благодарността

...
Вече бившият нападател на Айнтрахт (Франкфурт) Себастиен Алер изрази благодарността
Коментари Харесай

Айнтрахт и Алер си благодариха взаимно

Вече някогашният нападател на Айнтрахт (Франкфурт) Себастиен Алер изрази благодарността си към немския първокласен клуб, където прекара последните два сезона. “Орлите” го продадоха на Уест Хам с голяма облага, откакто преди две години го закупиха от Утрехт за скромните 7 милиона евро, а в този момент той пое към Лондон в подмяна на близо 50 милиона от европейската валута.

Thanks for everything, @HallerSeb!#SGE pic.twitter.com/2BnsM2L6EW
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng) July 17, 2019
“Изключително съм признателен на Айнтрахт за последните два сезона. Чувствах се доста благополучен във Франкфурт и изключително доста се любувах на домакинските мачове и на поддръжката на превъзходните ни почитатели. Сега е време да отворя нова страница в кариерата си и да продължа да се развъртвам във Висшата лига на Англия. Разбира се, ще продължа да последвам Айнтрахт и да притискам палци на тима, само че към този момент като фен”, сподели французинът пред клубния уеб страница на “орлите”, с чийто екип завоюва Купата на Германия.

25-годишният нападател си потегля от “Комерцбанк Арена” след 77 изиграни мача във всички шампионати, в които съумя да се разпише 33 пъти, а в същото време асистира на съотборниците си за още 19 гола.

“Напускането на състезател от неговия диаметър изрично е загуба за нас от спортна позиция, само че Себастиен постоянно е бил почтен и открит по отношение на упоритостите си. Желаеум му всичко най-хубаво и му благодарим за отдадеността по време на престоя му в нашия отбор”, сподели Фреди Бобич, който е състезателен шеф на Франкфурт.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР