Вече бившият голмайстор на Байерн Мюнхен - Роберт Левандовски, отрече

...
Вече бившият голмайстор на Байерн Мюнхен - Роберт Левандовски, отрече
Коментари Харесай

Левандовски отрече да е напуснал Байерн заради Халанд

Вече някогашният голмайстор на Байерн Мюнхен - Роберт Левандовски, отхвърли да е изискал да напусне поради желанието на баварците да подпише с Ерлинг Халанд. Германският отличник работеше по трансфер на норвежеца, който в последна сметка мина в Манчестър Сити. Левандовски беше продаден на Барселона, откакто отхвърли да възобнови контракта си и държеше да си тръгне от "Алианц Арена " през това лято, а баварците взеха за негов заместител Садио Мане от Ливърпул.

"Това не беше проблем за мен. Не напуснах, тъй като Байерн работеше по трансфер на Халанд, разбрах за това. Тръгнах си, тъй като желаех да извърша една фантазия ", съобщи 33-годишният нападател пред SportBild.

Леви показа още, че не желае да се изправи против баварците в груповата фаза на тазгодишното издание на Шампионската лига. "Не, не желая да е в груповата фаза. Твърде рано е и би било необичайно за мен. Желанието ми за жребия е несъмнено да не играем против Байерн в групите ".

"Надявам се почитателите да ме одобряват позитивно, когато се завърна на "Алианц Арена ". Аз имам единствено позитивни мемоари от престоя ми в Байерн. Историята ми с клуба постоянно ще остане в сърцето ми ", добави нападателят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР