Вече бившият футболист на Челси Роб Грийн разкри, че доста

...
Вече бившият футболист на Челси Роб Грийн разкри, че доста
Коментари Харесай

Бивш играч на Челси: Хъдсън-Одой ни разкъсваше, а Сари...

Вече някогашният футболист на Челси Роб Грийн разкри, че много от футболистите в тима по време на предишния сезон са останали удивени от ината на някогашния ментор Маурицио Сари да не пуска регулярно в игра гения Калъм Хъдсън-Одой. Според тогавашния британски национал съвсем постоянно 18-годишният футболист е бил най-хубавият в тренировките.

Под управлението на италианския стратег, който се задържа единствено за сезон 2018/2019, Хъдсън-Одой записа 10 турнирни срещи. Към края на акцията той получи тежка контузия, поради която пропусна много огромна част от мачовете на „ сините” през сегашния сезон. Въпреки този факт Хъдсън-Одой към този момент е трети в състава по изиграни минути на терена при новия управител Франк Лампард.

„ Миналия сезон бяхме в съблекалнята и всички се питахме: „ Той за какво не играе?”, описа Грийн. „ Той излизаше в тренировките и правеше за смях някои от най-хубавите бранители в света. Постоянно беше най-хубавият в заниманията.”

„ Стигаше се до такава степен, че някои от най-силните футболисти в света просто стояха там и приветстваха неговите изяви.”

През януари Хъдсън-Одой насмалко не мина в Байерн Мюнхен точно поради нежеланието на Сари да разчита на него. Предложените от германците 30 милиона паунда обаче се видяха малко на Челси и по този начин договорката пропадна, въпреки самият състезател да подаде молба за трансфер.

„ Калъм разполага с брилянтен разум и е толкоз убеден. Когато излезе на терена, ще пробва всякакви неща и ще го прави на най-високото допустимо равнище. Той ще направи нещо и ти ще искаш да го попиташ по кое време и за какво. А неговият отговор най-вероятно би бил, че в никакъв случай не го е правил преди и си е помислил да опитва. От метода, по който приказва и се държи към момчетата, поради неговите качества, той ще остане в Челси докато го желае, а след това, може би, ще се прицели и по-високо”, добави Грийн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР