Вдовицата на покойния милионер Стефан Шарлопов – Бояна, пръска парите

...
Вдовицата на покойния милионер Стефан Шарлопов – Бояна, пръска парите
Коментари Харесай

Вдовицата на Шарлопов пръсна 100 бона по врачки! Хубавата Бояна бори стреса с шамани и семинари за личностно развитие

Вдовицата на починалия милионер Стефан Шарлопов – Бояна, пръска парите му по шамани, врачки и екстрасенси, споделя „ Уикенд “.

След неочакваната гибел на българския Доналд Тръмп при започване на 2018-а неговата обичана се е втурнала да търси разтуха в книги по известна логика на психиката и срещи с всевъзможни гурута в тази област. Разходите ѝ за сходни лечения досега се пресмятат на близо 100 хиляди лв.

Само един от семинарите за личностно развиване, на които хубавата Бояна Шарлопова е била, е с такса за присъединяване от съвсем 1000 лв. . Той се е провел в два поредни дни, през които русокоската е слушала лекциите на известна канадска шаманка, отдадени на оправянето с отрицателните страсти. Вдовицата посещавала сходни мероприятия към този момент повече от година. За тях досега са отишли пари що се касае за двустаен апартамент в София, пресмятат нейни познати. 

 

Причина за пристрастеността ѝ към езотериката и логиката на психиката била неочакваната гибел на мъжа й , която за нея била голям потрес. За да пристигна на себе си, Бояна потърсила помощ в свръхестественото. Тя ходела по скъпи семинари, била постоянна клиентка на Наталия Кобилкина и нейните колежки, а настрана от това имала и личен психолог, който се радвал на обилни финансови приходи, откогато я привлякъл в кабинета си. 

Разходите по лечението обаче били нищо спрямо полученото от милионера завещание, което се пресмята на десетки милиони. Бояна към момента не можела да пребори психическата контузия от загубата на брачна половинка си, макар че към този момент имала нов мъж до себе си. 

Както „ Уикенд ” писа, от известно време се приказва, че хубавата госпожа Шарлопова била в сантиментални взаимоотношения със собствен телохранител . Това ново начало в любовта, съгласно осведомени, било резултат от постоянните й визити при експерти по езотерика, които й помогнали да загърби предишното и да продължи напред. Един от най-близките ѝ съдружници в това пък била дъщерята на починалия ѝ брачен партньор от негов предходен брак – Ева. До ден сегашен двете дами са първи приятелки и даже се приказва, че постоянно ходели дружно по врачки и шамани. 

Ева няма нищо срещу мащехата ѝ да харчи парите на татко ѝ за сходни лечения, които другояче са със съмнителна стойност. Бояна твърди, че те ѝ оказват помощ – това е най-важното ”, считат познати на фамилията. Поне по фотосите си вдовицата на милионера наподобява извънредно добре. Говори се обаче, че ще мине още доста време, до момента в който се възвърне изцяло от шока от неочакваната му гибел. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР