Вдишването на алкохолни пари от водка спомагат за елиминирането на

...
Вдишването на алкохолни пари от водка спомагат за елиминирането на
Коментари Харесай

В Русия лекуват COVID-19 с инхалации с водка

" Вдишването на алкохолни пари от водка спомагат за елиминирането на вируса на COVID-19 от дихателната система ". Това съобщи докторът на медицинските науки и учен на Руската академия на науките Сергей Колесников по съветското радио.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30152
" Вдишването на алкохолни пари до известна степен способства за елиминирането на вируса от дихателната система. За да извършите това, просто пуснете елементарна водка върху маската и дишайте ", обяснява Колесников.

Освен инхалациите с водка докторът посъветва да се съблюдава обществена отдалеченост, да се мият ръцете и носа. Според специалиста максимален късмет за заразяване с ковид има в градския превоз и в лечебните заведения, по тази причина Колесников посъветва последните да не се посещават, в случай че не е извънредно належащо, добавя Монитор.

Щамът Омикрон беше открит в Ботсвана и Южна Африка през ноември. Новият вариант към този момент е разпознат в 110 страни по света.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30152  В Словения понижават Коронавирус изолацията от 10 на 7 дни В Словения понижават Коронавирус изолацията от 10 на 7 дни  Почина величие в медицината след прекаран COVID-19 Почина величие в медицината след прекаран COVID-19  Италия понижава периода на годност на имунизационните документи Италия понижава периода на годност на имунизационните сертификати
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР