Вдесетото издание на благотворителното щафетно бягане Postbank Business Run 2022

...
Вдесетото издание на благотворителното щафетно бягане Postbank Business Run 2022
Коментари Харесай

Над 10 000 лева бяха събрани по време на Postbank Business Run 2022

Вдесетото издание на благотворителното щафетно тичане Postbank Business Run 2022 се включиха рекордните 309 тима, формирани от близо 1240 участници от компании в разнообразни бизнес браншове. Събитието, което се организира на територията на Бизнес Парк София, се провежда от състезателен клуб „ Бегач “ с водещата поддръжка на Пощенска банка. Като част от самодейността се организира и надпреварата Kids Run, извършващо се от сертифицирани треньори по програмата на IAAF – Kid’s Athletics, в което се включиха 50 деца на възраст от 4 до 16 година В обичайна конкуренция измежду изпълнителни шефове CEO Dash взеха присъединяване 10 мениджъри от разнообразни компании.

Както всяка година и това издание на най-големия тиймбилдинг в България Postbank Business Run 2022 се осъществя в поддръжка на две социалнозначими дела. Средствата в размер на над 10 000 лв. ще подкрепят плана „ Дневен център – място за игри, фантазии и развиване “ на Фондация „ За нашите деца “, ориентиран към деца със характерни потребности и събитието „ Пара Киада “ на Сдружение Спортен клуб „ Шарк “, което дава спорт за деца с увреждания, гръбначни изкривявания и наднормено тегло.

Победител в щафетата бе тимът SAP Top Team от компанията SAP с време от 55:49 минути. На второ място с общо време от 1:00:39 е тим Traditional Thursday на компанията VMware. Третото място зае тимът DSK Running team с време от 1:02:36. Призът за „ Най-бърз женски тим “ бе присъден на дамския тим SAP Tech Girls с време 1:18:25. Второто място при тях е за тима VMware Scrambled Legs, a третото за тим „ Единствените оживели “ от компанията DSKBank. В надпреварата за изпълнителни шефове и висши мениджъри CEO Dash най-бърз измежду мъжете бе Йордан Гинев от компанията DigitAll, който измина дистанцията от 1 километър за 02:56 минути, а измежду дамите – Марина Тодорова от „ Експат Капитал “ АД с време 03:34.

Най-добрият тим на Пощенска банка („ Най-добрите “) се показа чудесно, като зае 14-о място с общо време от 1:08:42. Финансовата институция се включи в надпреварата с общо 20 тима.

Postbank Business Run има за цел да притегли вниманието на хората към здравословния метод на живот и да предизвика желанието им за победа посредством екипна работа и съдействие в името на благородна идея.

Снимки от събитието може да разгледате (фото заем: KrisoK Photography). Цялата информация за Postbank Business Run 2022 е налична на:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР