Вдъхновявайте се, но не правете така вкъщи!Тук се искат специални

...
Вдъхновявайте се, но не правете така вкъщи!Тук се искат специални
Коментари Харесай

Зелена светлина“: Тонколони от найлонови торби

Вдъхновявайте се, само че не правете по този начин у дома!

Тук се желаят специфични познания и умения за справяне с дребните, огромни и още по-големи пластмасови пликове, които се натрупат ежедневно и на всички места. Двама британци откриха ново приложение за този трудноразградим боклук. От него те създават истински тонколони.
Том Мийдс, създател на компания за музикална техника: Събираме найлоновите торби и пластмасови боклуци и ги разтопяваме до приемането на избрана форма, която може да бъде моделирана.
С огромна доза ентусиазъм, самообладание и точно оформяне се реализира приключения тип на стремежи предмет.
Том Мийдс, създател на компания за музикална техника: Идеята за тонколоните се появи изцяло естествено. Живеем на крайбрежието. След уикендите найлоновите торби са на всички места. Така че нашата концепция беше да създадем нещо от отпадъците.  „ Зелена светлина “: Пластмасова детоксикация „ Зелена светлина “: Пластмасова детоксикация
Отдали са се на пластмасова детоксикация. Не тъй като терминът е съвременен, а тъй като им е писнало от пластмасовите боклуци. Жителите на Зларин. Първият х...

Разработването на тонколоните лишило две години. Двамата британци, обаче, разкрили съвършената формула.

И към този момент ги вършат от 100% рециклирана пластмаса.
Том Мийдс, създател на компания за музикална техника: Да, всичко стартира от събирането на пластмасови боклуци от плажа. С времето разбрахме, че другата пластмаса се обработва по друг метод. Например за тонколоните е подобаваща по-еластична пластмаса. Тя се разтопява по-лесно. Можем да сътворяваме каквито цветове желаяме. Всичко е в ръцете ни.
За изработването на една тонколона са нужни 1 кг и 500 грама пластмасов боклук. Превърнато в найлонови пликове, сметките демонстрират, че са нужни 150 от добре познатите ни торбички.

Първата част от задачата на английските дизайнери е изпълнена - плажовете на Брайтън към този момент са по-чисти след уборките, които те вършат, с цел да си набират нужния запас. Вече водят договаряния с компании, за изкупуване на ненужните им пластмасови боклуци. А какви предмети ще се появят от тях - следва да разберем.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР