Вдъхновени от ежеседмичните постижения на 22-мата маратонци на и Actualno

...
Вдъхновени от ежеседмичните постижения на 22-мата маратонци на и Actualno
Коментари Харесай

Bestefficient Challenge маратона на Actualno – награди за шампиони

Вдъхновени от ежеседмичните достижения на 22-мата маратонци на и Actualno този август, най-яките ни сътрудници обезпечават страхотни награди!
Grand Optics ще дават ваучери за извършване на покупки в оптиките на веригата за първите петима с най-вече изминати километри за четирите седмици на Предизвикателството. подаряват бънджи скокове на най-бързите маратонци – водачите в категория „ Бегач “!
Екшън героите на Viasat NatureViasat Explore подаряват на всички присъединили се в Предизвикателството ветрозащитни якета, чорапите прибавят електронни ваучери за извършване на покупки от сбирката им чорапи с обръщение, а – персонализирани бутилки за вода!
 

Част от фамилията на най-големите вериги за продажба на очила в България – Grand OpticsJoy Optics - тук можете да намерите най-хубавата селекция на интернационално приети марки в областта на очната оптика и слънчеви очила. предлага съвременна визия и най-хубавите решения, в сходство с трендовете на пазара, и по този начин тук можете да откриете очила и за ежедневния ви жанр, и особено за случаите, когато спортувате - като Bolle!


Комбинацията сред добре готови експерти и най-съвременно съоръжение трансформира Grand Optics в отличен избор за грижа за Вашето зрение. Магазините разполагат с очен кабинет за оценка на рефракцията, профилирана техника за взимане на ограничения и местна работилница за експресна направа на определените очила. Вижте повече на

Viasat Explore
Свикнали сте да си представяте героите на ТВ канал #вкъщи по-скоро като йоркширските ветеринари Питър и Джулиан и имате право! Този август и септември, обаче, всяка делнична вечер от 20:00 часа е завладяна от екшън героите на канала:
☑️ Екстремният риболовец ДЖЕРЕМИ УЕЙД в понеделник с „ Речни чудовища “ (също и след 22:20), а в четвъртък - с „ Могъщите реки “ ☑️ артистът от " Властелинът на пръстените " ДОМИНИК МОНАХАН във вторник с „ Диви същества... “ ☑️ фантастичният НАЙДЖЪЛ МАРВИН в сряда с „ Дивата централна Америка “ ☑️ приключенецът СТИВ БАКША Л в петък с „ Най-свирепите животни! “
За най-ненаситните почитатели на – братският ТВ канал прави специфични събота вечери с „ най-великия въдичар на своето време “ – малко след 21:00 часа с мини-маратони на към този момент паметната му документална поредност „ Речни чудовища “.

В духа на цялото това наситено с екшън телевизионно лято, Viasat NatureViasat Explore екипират всички 22-ма претендент маратонци с ветрозащитни якета:

Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от (@bestefficient) на Ное 23, 2019 в 5:44 PST

Екипировката за първенци за всеки от участниците в маратона от Viasat NatureViasat Explore ще бъде допълнена от:
, които ще дават Персонализирани бутилки за вода


Колани за фитнес/ крос/ тичане за дамите от най-насърчителната категория на Предизвикателството – майките с деца до 7 години!
за фитнес, тичане или различен спорт е л есен за приложимост : Лек, разтеглив и доста комфортен, сигурен : Вещите ви няма да изпадат от джобовете ви до момента в който упражнявате и има ветлоотразително лого: към този момент ще ви виждат и в тъмното, и най-важното – използван за всички спортове : Използвайте по време на всевъзможни тренировки!
 

 
Бъфове от сътрудниците ни

 

От Stinky Stocks прибавят електронни ваучери за извършване на покупки от техния онлайн магазин
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР