Вчерашното изявление на правосъдния министър Данаил Кирилов, че 250 члена

...
Вчерашното изявление на правосъдния министър Данаил Кирилов, че 250 члена
Коментари Харесай

Над 1200 вече наричат Дани Кирилов Барни Ръбъл |

Вчерашното изказване на правосъдния министър Данаил Кирилов, че " 250 члена на една партия всекидневно ме назовават Барни Ръбъл, имам ги на лист " още веднъж разпали мощни пристрастености във фейсбук - обществената мрежа, в която министър-председателят Бойко Борисов му забрани да написа статуси след гафа със Спонджбоб Квадратни гащи.

Спонтанно се роди и новата " Група на наричащите Дани Кирилов с името Барни Ръбъл ", в която за броени часове записаните членове са над 1200. 

Тъй като уважаемият министър Кирилов показа, че обработва персоналните данни на 250 индивида ( " има лист " ) и то не какви да е, а данни за политически убеждения (които са специфична категория съгласно GDPR), предлагам да упражним правата си по правилник и да попитаме какви данни тъкмо има за нас и на какво съображение ги обработва. Това може да звучи като смешка и тролене, само че в действителност е съществено. Колкото и несъответстващ да е един министър, не може просто да си прави описи с политически съперници, пишат във фейсбук групата. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР