Вчерашният ден влиза в историята на агенция BulNews заради огромния

...
Вчерашният ден влиза в историята на агенция BulNews заради огромния
Коментари Харесай

Какъв четвъртък! 85 531 посещения за един ден в агенция BulNews /доказателство/

Вчерашният ден влиза в историята на организация BulNews поради големия интерес към новините в нея. Само в четвъртък визитите в осведомителния водач доближиха 85 531, което е един от най-хубавите резултати на медията. Ексклузивните вести още веднъж привлякоха голямо количество хора от страната и чужбина, които избраха да се осведомят за ставащото от BulNews.
За да се добие действителна визия какво значат тези числа, ще посочим, че всички осведомителни портали в Северозападна България, взети дружно, нямат и половината от нашите визити. Така да вземем за пример уеб сайтът на банкрутиралия ежедневник „ Конкурент “ има едвам 12 236 влизания, а останалите сътрудници са с още по-скромни резултати.
Сухите числа на статистиката още веднъж потвърждават водещата роля на организация BulNews в тази част от страната и одобряването ни измежду Топ 10 на най-четените районни електронни медии в България. Цифрите от брояча са забележими в уеб страницата и всеки може самичък да се убеди в посочените данни.
Шест години след своето основаване, медията продължава да се развива във възходяща линия и по този начин да се трансформира в главен фактор при информирането на хората. Бързото и правилно поднасяне на новините са повода организация BulNews да е безспорният №1 в Северозапада.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР