Вчерашният ден е исторически за екипа на агенция BulNews. За първи

...
Вчерашният ден е исторически за екипа на агенция BulNews.
За първи
Коментари Харесай

Рекорд! Само за един ден 101 812 души четоха новините на агенция BulNews /статистика/

Вчерашният ден е исторически за екипа на организация BulNews.
За първи път броячът ни мери рекордна стойност, която е над 100 000 читатели за 24 часа с над 250 000 импресии. Постижението е толкоз доста, че за съпоставяне ще посочим, че всички останали новинарски интернет портали в Северозападна България, взети дружно, нямат и 50% от този резултат. Цифрите са забележими в уеб страницата на медията ни и всеки може да се убеди в безпристрастната статистика.
Поставянето на този връх е закономерно разследване на професионалната работа на екипа на осведомителния водач. Публикуването на бързи и точни вести стана запазена марка на BulNews и явно това се харесва на читателите ни.
Само през последните два дни ние извънредно съобщихме за кончината на двама врачански предприемачи, както и за тежката злополука с доктор Григор Томов. Медията ни съобщаваше непрестанно детайлности за тези и други събития в тази част на страната, което способства за слагането на този връх.
Ако има скептично настроени хора, дано да си създадат уебсайт и да опитат да работят на новинарския терен, с цел да видят дали могат да съберат 101 812 читатели за 1 ден. В момента някои дребосъци се вършат на огромни новинари, само че личните им комплекси постепенно ги убиват.
За екипа на организация BulNews остава удовлетворението от високата оценка на нашите читатели, за която настойчиво работим всеки ден. Обещаваме, че ще ставаме все по-добри!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР