Вчера Виктория Бекъм присъства на Forbes Women`s Summit и отговори

...
Вчера Виктория Бекъм присъства на Forbes Women`s Summit и отговори
Коментари Харесай

Виктория Бекъм за слуховете за развод

Вчера Виктория Бекъм участва на Forbes Women`s Summit и отговори на редица въпроси, свързани най-вече с персоналния й живот.

Това не е особена изненада, тъй като в последните седмици интензивно се тиражират догатки, че със брачна половинка й Дейвид са на крачка от раздялата. А даже към този момент може да са я създали, без да са го афишират обществено.

Като образец за подражателство на доста дами, с сполучлив бизнес, безупречна визия и видимо съвършено семейство, Виктория Бекъм държи да подчертае, че й е доста, доста мъчно да бъде най-хубавата майка, брачна половинка и бизнес дама.

Съпругата на Дейвид Бекъм показа, че най-хубавата отмора за нея е да бъде у дома, с децата мъжа си, а телефонът й да е изключен, написа Daily Mail. Двамата с някогашния футболист разделят родителските и домакинските отговорности и са равни между тях. Той даже и готви.

" Имам поддръжката на един страховит брачен партньор ", показа Виктория и несъмнено съумя да разсее слуховете, че скоро ще бъде разведена. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР