Вчера ви показахме как ще изглежда интериора на новия Mercedes

...
Вчера ви показахме как ще изглежда интериора на новия Mercedes
Коментари Харесай

Ето как ще изглежда базовата версия на ел. S-Klasse

Вчера ви показахме по какъв начин ще наподобява интериора на новия Mercedes EQS и нещото, което сигурно прави усещане са трите екрана, заемащи по-голямата част от таблото. Оказва се, че системата MBUX Hyperscreen е една от екстрите, които ще са налични за електрическата лимузина, а по-рано през днешния ден се появиха и фотоси на въпреки сносно изглеждащо, базово съоръжение.
 Ето по какъв начин ще наподобява базовата версия на ел. S-Klasse

То на процедура е идентично с това, което видяхме при новата S-Klasse преди няколко месеца. В средата виждаме 12.8-инчов екран, който дава отговор за функционалностите и инфотеймънт системата на автомобила, а пред лидера е ситуиран различен екран с величина от 12.3-инча. Макар екраните да са два на брой, то разположението им е радикално друго и много трансформира цялостната визия на интериора.

 Ето по какъв начин ще наподобява базовата версия на ел. S-Klasse

Поради премахването на екрана от пасажерската страна, също по този начин е отпаднала и потребността от извито стъкло, което да заема формата на таблото и да основава чувството за целокупност на трите екрана. Вместо него ще може да избирате сред разнообразни приложения, които да съответстват с цветовете на тапицерията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР