Вчера вечният осеменител на плеймейтки Благой Георгиев разбуни духовете, като

...
Вчера вечният осеменител на плеймейтки Благой Георгиев разбуни духовете, като
Коментари Харесай

Боцкал ли е Рамзан Кадиров наш Благо Джизъса?

Вчера безконечният осеменител на плеймейтки Благой Георгиев разбуни духовете, като разгласява своя интимна снимка с Елеонора Митрофанова от съветското посолство. Джизъса може единствено да е турил ръка към кръста на амбициозната бабка, само че съгласно злите езици с различен представител на кремълския режим е бил напълно същински непосредствен. Става въпрос, несъмнено, за самия чеченски самовластник Рамзан Кадиров.

Като доста други диктатори, брадатият Кадиров употребява спорта и близостта си с известни спортисти, с цел да разсее обществото от ужасяващите закононарушения и нарушение на човешки права, които се случват в други сфери от публичния живот.

Давайки статут на елитни спортисти на чеченски бойни ветерани и засипвайки ги с лъскави джунджурии и скъпи коли, Кадиров трансформира спортните триумфи във висша полезност и в гаранция за геройство.



Рамзан обича млади футболисти

За съществена рекламна витрина на режима на Кадиров служи клубът " Ахмат ", прекръстен през 2017 година от " Терек ", който има футболно поделение, бойни спортове, атлетически секции и дори шахмат. Рамзан непрекъснато е заобиколен от ритнитопковци и ММА-ци, върви по тренировки и мачове, а съгласно в. " Комерсант " употребява младите и атлетични момчета и за интимни занимания за себе си и доближения си кръг военни.

За необикновен любимец на Кадиров изданието дефинира някогашния боксьор и по-късно ММА първенец Хамзат Чимаев. Добре известни са десетки случаи на " мъжки " излети, които Рамзан и Хамзат си уреждат из многочислените баровски вили на диктатора, надалеч от очите на любопитните.



Благо беше огромно сладурче в дните, когато играеше за Кадиров

В кръга на мъжките играчки на Кадиров попадат още имена като Бетербиев, Садулаев и наш Благо. Докато Георгиев играеше в " Терек " (Грозни), Кадиров постоянно е на трибуните, а Джизъса минава за един от любимците на боса.

Държавният глава на Чечня го затрупва със скъпи дарове. Така в гаража на българина се озовават " Тойота Ленд Крузър " и " Хамър ", без да се брои швейцарският часовник за 100 хиляди евро подарък от благодетеля. Възможно ли е всичко това да е заслужил със 7 векарани гола за 3 години игра в Терек? Всеки самичък си преценява.

Рамзан с любимеца си Хамзат Чимаев

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР