Вчера вълнуващи преживявания предложи на младите старозагорци фестивалът по повод

...
Вчера вълнуващи преживявания предложи на младите старозагорци фестивалът по повод
Коментари Харесай

Международен форум забавлява младежи в Стара Загора

Вчера вълнуващи прекарвания предложи на младите старозагорци фестивалът във връзка 12 август - Международен ден на младежта. Събитието беше проведено от Община Стара Загора Стара Загора и Международния юношески център (ММЦ).

12 организации - ММЦ, Регионална библиотека „ Захарий Княжески “, Център за поддръжка за личностно развиване, MindHub, Скейтборд клуб Стара Загора, Център за европейски начинания, Фондация „ Дон Боско “, Туристическо сдружение „ Сърнена гора “, Местнато комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните, Прабългарска школа за оцеляване „ Бага-Тур “,  Библиотека „ Родина “ и Федерация „ Зелени Балкани “ участваха в младежкото ревю в парк „ Пети октомври “.

Те предложиха разнообразни атракции, свързани с активността им - куклени импровизации, скейт демонстрации, спускания по алпийски тролей, прабългарски дрехи и традиции, игри за логическо мислене, занимания с роботи и други занимания. 

Прожекция на кино лентата „ 12 А “, възложен безплатно от режисьорката Магдалена Ралчева, основател на Международния фестивал за ново европейско кино „ Златната липа “, който се организира в Стара Загора,  беше предшествана от диалог със сценариста му Николай Колев. По думите му тази година му е повлияла креативен и той работи по нов филм и нов разказ. Според него „ 11 А “ и „ 12 А “ са плод на една негова фантазия и предложи на младежите да трансформират фантазиите си в цели и да поставят старания за тяхното материализиране. „ Човек би трябвало да е подготвен, когато моментът пристигна, да е работил, с цел да му се усмихне щастието “, показа Колев. Неговият шанс се появил ненадейно в бутик за облекла, където инцидентно срещнал бъдещия продуцент на „ 11 А “, само че той е бил квалифициран за един подобен късмет и се е възползвал от него по най-хубавия метод. 
Мотото на интернационалния ден на младежта за 2020 година е „ Младежко присъединяване за световно деяние “. Чрез богатата си стратегия в този ден Община Стара Загора се подреди за следващ път измежду дейните локални управляващи, които предизвикват опциите за развиването на младежите и младежките организации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР