Вчера в столичния клуб Перото се състоя първото тайно слушане

...
Вчера в столичния клуб Перото се състоя първото тайно слушане
Коментари Харесай

Графа пусна новия си албум тайно

Вчера в столичния клуб Перото се състоя първото скрито слушане на новия албум на Графа Страничен наблюдаващ. Музикантът бе избрал ексцентричен метод за премиера и бе поканил единствено близки другари и музиканти първи да чуят 13-те части, като в паузите сред тях разказваше историята на написването им.

Разбира се, в публиката бяха сътрудника му от Гласът на България - Иван Лечев, спечелилият във формата Атанас Кателиев, който беше в неговия тим, Поли Генова, Михаела Филева, положителният му другар Любо Киров, китаристът на D2 Митко Кърнев, музикални критици, представители на гилдията и просто близки хора.

Съпругата на артиста - Мария, също бе измежду защитата аудитория. От разказите на Графа за песните в албума се оказа, че половинката му има специфична роля за една от най-красивите му балади Сродна душа.

Други части, включени в албума, са Фалшиви струни, Страничен наблюдаващ, които са записани благодарение на струнен оркестър Софийски солисти, написа 24 часа, а зад рояла в студио за пръв път е седнал Графа. Албумът включва и към този момент трансформиралите се в шлагери сингли CA$H, Огън, Квартални джентълмени, Приятели вечно и баладата, отдадена на майка му Последна ария.

Следващият клип на Графа ще е парчето с реге привкус Да, в което взе участие Белослава.

Тази вечер, в огромна верига книжарници, Графа се среща с почитатели, на които раздава и първите подписи върху преди малко подредените по рафтовете CD-та. А единствено след няколко месеца, през октомври, потегля на турне с новите си песни, което ще завърши с огромен концерт на 10 юни 2020 г.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР