Вчера станаха ясни имената на водачите на листи на управляващата

...
Вчера станаха ясни имената на водачите на листи на управляващата
Коментари Харесай

Водач на листа на ГЕРБ цял месец безплатно на екран?

Вчера станаха ясни имената на водачите на листи на ръководещата партия и се потвърдиха слуховете, че почетният ръководител на " Гергьовден " Любен Дилов-син ще води екипа на ГЕРБ в Бургас.

За това се заприказва от преди две седмици, само че до през вчерашния ден нямаше публично удостоверение. Според източници от ГЕРБ персонално Борисов е упорствал за Дилов-син, тъй като виждал в него кандидат-депутат, който може да се опълчи на Слави Трифонов, написа epicenter.bg.

Също през вчерашния ден, само че няколко часа по-късно - вечерта по БТВ започва новото издание на шоу формата " България търси гений ", в чието жури взе участие и Любен Дилов-син.

А това значи, че през целия месец на предизборната акция Любен Дилов-син ще бъде в привилегировано отношение по отношение на останалите участници в акцията, защото в пет недели от месеца в праймтайма той ще в народен ефир. Отделно ще се въртят моменти с негово присъединяване като реклама на предаването.

Изниква въпросът - би трябвало ли това да се допусне? "

Отговорът го намираме в историята на българските избори, когато е имало и други сходни случаи и реакцията постоянно е била една и съща - предаване, в което взе участие кандидат-депутат, се стопира за времето на предизборната акция.

По време на акцията за парламентарните избори през 2017 година филмът " Потъването на Созопол " е свален от празничната стратегия на Българска национална телевизия на 3 март, защото музикантът Васил Гюров (кандидат за национален представител) е участник в него.

През 2011 година точно bTV отсрочва старта на сериала " Стъклен дом ", защото той съответствува с президентската акция, в която Стефан Данаилов беше формален подгласник на Ивайло Калфин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР