Вчера след публикациите на „АФЕРА“, Слави изтри имената на няколко

...
Вчера след публикациите на „АФЕРА“, Слави изтри имената на няколко
Коментари Харесай

Почти всички координатори на Слави се оказаха политически номади, сменили поне 5-6 партии

Вчера след изявленията на „ АФЕРА “, Слави изтри имената на няколко координатора и ги размени с други забавни персони, за които към този момент писахме.
След като стана ясно и че зам-кмет от ГЕРБ в Петрич е координатор на „ Няма такава страна “, идва редът и на координатора „ Няма такава страна “ за Видин – Росица Любенова Кирова.

Тя е бизнес дама с няколко компании, „ Росита “ АД; „ ДДФ “ ЕАД; „ Интер солар 12 “ ЕООД; „ Дунавски Драгажен флот Видин “ АД; „ Цитадела БГ “ АД.
Също по този начин е основател и член на управителния съвет на „ Сдружение Ен Ефект “; „ Сдружение Европа 2007 “. Учредител, член на управителния съвет и ръководител на Българска асоциация на Дунавските драгажни предприятия, БАДДП. Учредител и ръководител на Гражданско обединяване „ Единни за смяна “.

И освен това. През 2015 година e била претендент за кмет на гр. Видин от Местна коалиция „ Единни за смяна “. И най-важното Към сегашния миг е настоящ общински консултант – в гр. Видин от МК „ Единни за смяна “. През 2016 година е събирала и подписи за регистрация на инициативния комитет на Слави за референдума. Ето и декларациите, които е подала, като общински консултант.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР