Вчера след публикациите на „АФЕРА“, Слави изтри имената на няколко координатора

Вчера след публикациите на „АФЕРА“, Слави изтри имената на няколко координатора ...

Почти всички координатори на Слави се оказаха политически номади, сменили поне 5-6 партии.


Вчера след публикациите на „АФЕРА“, Слави изтри имената на няколко координатора и ги замени с други интересни личности, за които вече писахме.
След като стана ясно и че зам-кмет от ГЕРБ в Петрич е координатор на „Няма такава държава“, идва редът и на координатора „Няма такава държава“ за Видин – Росица Любенова Кирова.

Тя е бизнес дама с няколко фирми, „Росита“ АД; „ДДФ“ ЕАД; „Интер солар 12“ ЕООД; „Дунавски Драгажен флот Видин“ АД; „Цитадела БГ“ АД.
Също така е учредител и член на управителния съвет на „Сдружение Ен Ефект“; „Сдружение Европа 2007“. Учредител, член на управителния съвет и председател на Българска асоциация на Дунавските драгажни предприятия, БАДДП. Учредител и председател на Гражданско обединение „Единни за промяна“.

И не само това. През 2015 г. e била кандидат за кмет на гр. Видин от Местна коалиция „Единни за промяна“. И най-важното Към настоящия момент е действащ общински съветник – в гр. Видин от МК „Единни за промяна“. През 2016 г. е събирала и подписи за регистрация на инициативния комитет на Слави за референдума. Ето и декларациите, които е подала, като общински съветник.


Източник: bnews.bg