Вчера се състоя първияt полуфинал от конкурса Евровизия, който се

...
Вчера се състоя първияt полуфинал от конкурса Евровизия, който се
Коментари Харесай

Нашата група Intelligent Music Project не успя да влезе на финала на конкурса "Евровизия"

Вчера се състоя първияt полуфинал от състезанието " Евровизия ", който се организира в Торино. Нашата рок група Intelligent Music Project не съумя да се класира за финала. Те се показаха с песента си " Intention ".

Въпреки това, групата получи похвали. " Прекрасно театрално наличие и вокална интерпретация, пеят по този начин, че основават чувство за благополучие и независимост, което е нещо извънредно хубаво ", сподели за осъществяването на нашата група специфичният коментатор за публичната телевизия РАИ, огромният музикален критик, музикант и текстописец Кристиано Малджолио. Преди да излязат на сцената, Intelligent Music Project бяха показани с думите: " Групата е основана, за да популяризира българската музика и просвета по света, истинска, да прави и пробна музика ".

За финала се класираха считаният за любимец Kalush Orchestra от Украйна, представителите на Швейцария, Литва, Нидерландия, Молдова, Португалия, Исландия, Гърция, Норвегия и Армения.

Първата конкурсна вечер беше оценена като необикновен театър. В четвъртък е вторият полуфинал, а финалната вечер е в събота.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР