Вчера принц Хари и Меган Маркъл присъстваха на поредното благотворително

...
Вчера принц Хари и Меган Маркъл присъстваха на поредното благотворително
Коментари Харесай

Меган Маркъл - бременна или не

Вчера принц Хари и Меган Маркъл участваха на следващото благотворително събитие. Този път то бе със спортна устременост и се организира в Loughborough University наоколо до Лондон. Дотук нищо извънредно.

Но незабавно след разпространението на фотосите от събитието, визията на Меган Маркъл се трансформира в топ тематика в международните медии. И повода не е толкоз разкроената й блуза на Оскар де ла Рента (която несъмнено ни допада) и панталонът вид чарлстон.

Косата, косата на херцогинята породи доста въпроси. Свикнали сме да виждаме Маркъл или с спретнат кок, или с пусната грива на талази. Но този път Меган ни изненада с права коса.

Какво пък толкоз, малко многообразие понякога, ще си кажем в началото. Разбира се, херцогинята е свободна да избира прическите си. Но когато си в сходна роля и всеки дребен жест и акцент във визията се гледа под лупа, нещата са малко по-сложни.

Особено на фона на всички съпоставения сред Меган и Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж, която е горда майка на три деца, ни дава основа за известни подозрения по отношение на положение на Маркъл.

С две думи - новата прическа на брачната половинка на принц Хари може да е подсказка, че скоро ще разгласят нова щастлива вест. А точно - че ще стават родители.

Именно посредством косата си Мидълтън даде първите сигнали за смяна. Затова е разумно да си помислим, че най-прясната херцогиня в кралския двор е прихванала по похватите на врялата и кипяла в майчинството Кейт.

Но към този момент всичко е в областта на догатките. И ще си остане там, до момента в който нямаме публично изказване от кралския двор, в което се приказва за още едно бебе на път. Както споделяме по нашите земи - таз година младоженка, следващата година - люлка.

А до момента в който пристигна време за това, длъжни сме да споменем и какво показа някогашният коафьор на Маркъл. По думите му, преди да стане херцогиня, тя много постоянно е изправяла косата си. А с цел да наподобява съвършено, се е подлагала на много скъпа кератинова терапия.

Така че, нищо чудно другата прическа да е просто следващото безчинство на Меган, която изрично отхвърля да се раздели с обичаните неща от предишното си на свободна актриса. Сред тях са и панталоните, апропо. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР