Вчера пресслужбата на родното правителство пусна пресинформация как премиерът ни

...
Вчера пресслужбата на родното правителство пусна пресинформация как премиерът ни
Коментари Харесай

Награди на кило: И европейска личност на годината е... Зоран Заев

Вчера пресслужбата на родното държавно управление пусна пресинформация по какъв начин министър председателят ни Бойко Борисов бил получил премията " Европейска персона на годината ". Има и снимков материал, доказващ случилото се в босненската столица Сараево, на който министър-председателят ни с тънка усмивка театралничи със статуетка и грамота.
 Босненска организация дефинира Борисов за Европейска персона на годината
Честито на европееца на годината, който албанския министър председател Еди Рама справедливо назова Меркелът на Балканите.

Браво, господин министър председател!



Само че през вчерашния ден се оказа, че и пресслужбата на държавното управление на бъдещата Северна Македония пуснало прессъобщение за премията, от което се оказва, че " Европейска персона на годината е министър председателят... Зоран Заев ". И тук има снимков материал за доказателство. Заев театралничи със същите блага като Борисов, а в текста се прецизира, че тая премия си я печели без засилка.

Македонският министър председател бил притежател на наградата последните три години без спиране, прецизират от владата в Скопие.

Даже споделят, че Заев решил да посвети премията си на сътрудниците си от района - на министър председателите на Босна и Херцеговина, Сърбия, Черна гора, Косово, Гърция и България.

Ако мислехме подмолно, бихме могли тук да потърсим обяснението по какъв начин премията на Заев е попаднала в ръцете на премиера Борисов, само че не го вършим. По евентуалното е организацията Агенцията за избор и показване на ръководители от Босна и Херцеговина, Централна и Югоизточна Европа, даваща наградите, да бълва плакети и грамоти в огромни количества, с цел да няма недоволни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР