Вчера правителството на Петков извърши поредното си национално предателство. По

...
Вчера правителството на Петков извърши поредното си национално предателство. По
Коментари Харесай

Костадинов за еврото: Започваме консултации с парламентарните партии за референдум

" Вчера държавното управление на Петков извърши следващото си национално изменничество. По предложение на министър-председателя Министерският съвет одобри проект за въвеждане на еврото като публична валута в България от 1 януари 2024 година Решението не е взето единомислещо - имало е гласоподаване, при което 10 министри са били за, а 7 са дали своят вот срещу въвеждането на еврото.

Възраждане, несъмнено, няма да допусне предателите да унищожат българския лев. Още от през днешния ден започваме съвещания с другите парламентарни партии, с цел да съберем най-малко 48 подписа на депутати под настояването ни за референдум по тематиката. Ние към този момент имаме 13 (това са народните представители от Възраждане), би трябвало да съберем най-малко още 35. Логично е едно толкоз съдбоносно решение да бъде взето от целия български народ, а освен от 10 министри на Политическа партия и Демократична България ". Това разгласи в персоналния си профил във Фейсбук водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Ако обаче не получим поддръжка в Народното събрание, ни остава идващото средство - да съберем най-малко 200 000 подписа, с цел да прегледа Народното събрание предлагането за референдум, и най-малко 400 000, с цел да се трансформира това предложение в наложително за осъществяване от ръководещите.

И в този момент е момента на огромния абсурд. Аз съм убеден, че без проблем ще съберем не 400 000, а даже 500 000 подписа. Същевременно изобщо не съм подобен оптимист за събирането на 35 подписа в Народното събрание. Не е ли това показателно за цялостния разлом сред народа и неговите сякаш " национални " представители? Така че, уважаеми сънародници, чака ни нова, доста значима борба. Битка за спасяването на българския лев и запазването на финансовата ни самостоятелност. Битка, която би трябвало да спечелим. Битка, която ще спечелим! ", показва още той.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР