Вчера казахме, че ще се въздържим от коментари, защото не

...
Вчера казахме, че ще се въздържим от коментари, защото не
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Оставка не подавам! Резултатът ни не е добър, но не драматизираме!

Вчера казахме, че ще се въздържим от мнения, тъй като не бяха подготвени резултатите. Сега при съвсем 100 % е ясно. Днес свикахме ИБ и организирахме съвещание. Имаме да ви споделяме 5 неща. Това съобщи на конференция в централата на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, ръководител на партията.
 
" Благодарим на жителите и структурите. Крайно сме обезпокоени от изборна интензивност - това е пестник за политическата класа и е време да осмислим какво ни споделят жителите. Резултатът ни не е добър, само че не драматизираме. Взимаме си поучения. Ще вземем решения какво да променим. Но в цялата тежка обстановка, в която бяхме сложено успяхме да запазим предходния ни резултат. В събота ще имаме народен съвет ", разяснява тя.
 
На въпрос по кое време ще подаде оставка, Нинова отговори: " Няма да подаваме оставка ".  И добави: " Подписката е за привикване на Нацинален съвет, на които да бъде избран по кое време да се свика конгрес. В събота ще се реши дали ще има конгрес ". Присъстващите публицисти продължаваха да я питат кой ще понесе отговорността за резултата и има ли вид Българска социалистическа партия да даде поддръжка за експертно държавно управление с мандат на герб и с като водача се е дръпнал обратно –  " Оставка няма да депозирам. Оставката се желае от хора, които в акцията работеха против Българска социалистическа партия. Говореха, че няма да минем 4 %. Резултатите са същите като на предишните избори. За експертен кабинет сме казвали към този момент. Това е опит за скриване на политическата отговорност. Ние сме " за " да се носи отговорност от политическите партии. Не одобряваме специалисти да понесат отговорността и това, което ни чака през зимата ", означи тя.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР