Вчера футболисти, треньори и мениджърски екип, без изключение, проявиха съпричастност

...
Вчера футболисти, треньори и мениджърски екип, без изключение, проявиха съпричастност
Коментари Харесай

Лудогорец даде ход на антикризистни мерки

Вчера футболисти, треньори и мениджърски екип, без изключение, демонстрираха съпричастност към Клуба и си редуцираха заплатите с 30%
Ръководството на ПФК „ Лудогорец “ започва огромна антикризистна стратегия. Целта е да се понижат отрицателните последици върху Клуба от обществената и икономическа рецесия, която провокира пандемията от ковид. ПФК „ Лудогорец “ също е пострадал, защото оперативната активност на Клуба е затруднена, а съществени спонсори стопират краткотрайно заплащания по контракти.

В подтекста на удълженото до 13 май изключително състояние управлението взе решение да разпусне футболистите от представителния тим за извършване рекомендациите на Националния спешен щаб и Медицинската комисия към БФС за запазване здравето на чиновниците, както и на техните фамилии. Играчите ще имат право да пътуват до родните си места. Точната дата на завръщането им ще бъде избрана откакто стане ясна програмата и методът на довеждане докрай на шампионата. Те ще се готвят по самостоятелни проекти.

Вчера футболисти, треньори и мениджърски екип, без изключение, демонстрираха съпричастност към Клуба и си редуцираха заплатите с 30%, с което помогнаха напъните на управлението да резервира структурата без да има понижения на заплати и съкращения в администрацията, помощния личен състав и детско-юношеската академия.

Като част от антикризистната стратегия ПФК „ Лудогорец “ възнамерява предварителен лагер в България след довеждане докрай на шампионата. Съобразно методът на привършване на шампионата, треньорският щаб ще направи проект, с цел да бъде подготвен тимът за евроучастието си.

На този стадий управлението има намерение да се оправи с рецесията с опциите на бюджета на Клуба, защото притежателите Кирил и Георги Домусчиеви са ангажирани с превъзмогване на следствията на рецесията върху главните им бизнеси. Допълнителна тяхна помощ би нарушила и финансовия феърплей.

Ръководството на ПФК „ Лудогорец “ благодари на футболистите и треньорите за партньорското отношение и проявената грижа за бъдещето на Клуба.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР