Вчера депутатите спориха по промените в Избирателния закон над 11

...
Вчера депутатите спориха по промените в Избирателния закон над 11
Коментари Харесай

Скандал между ПП и БСП на петъчното заседание на парламента


Вчера депутатите спориха по измененията в Избирателния закон над 11 часа, завършвайки съвещанието в среднощ. Въпреки продължителните полемики в залата на Народното събрание не беше гласуван нито един текст от препоръчаните промени.

Бившите съдружни сътрудници от „ Продължаваме промяната ” и Българска социалистическа партия влязоха в изострен спор за кодовете на машините. Георги Свиленски разгласи, че социалистите няма да изтеглят настояването да се гласоподава с хартия, тъй като е имал предложение от Кирил Петков.

„ Ще ви кажа за какво Българска социалистическа партия желае този закон – тъй като вие откраднахте изборите. “ Така се обърна заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски към депутатите на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ от парламентарната естрада по време на разискването на измененията в Изборния кодекс.

„ Защото вашият съпредседател и някогашен министър-председател сподели: „ Оттеглете закона и ще ви дам кодовете “. Кой е той, че ще държи кодовете на машините в България? ", продължи той.

Последва имитация от Кирил Петков, който изясни, че не е бил свестен вярно от Свиленски.

„ Единственото, което съм ви споделил е, че ние сме подготвени да подкрепим всевъзможни оферти за одитиране на кода на машините ”, разясни той.

Свиленски отхвърли да отдръпна думите си и изясни, че откогато е народен представител постоянно е приказвал единствено истината от парламентарната естрада.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР