Вчера, Американският университет в България (АУБ) организира дискусия с настоящи

...
Вчера, Американският университет в България (АУБ) организира дискусия с настоящи
Коментари Харесай

Изтъкнати възпитаници на АУБ обсъдиха ролята на образованието за успешната кариера

Вчера, Американският университет в България (АУБ) провежда полемика с сегашни и някогашни студенти, отдадена на 30-годишния празник на университета. По време на полемиката изтъкнати ученици на АУБ разискаха ролята на образованието като основен фактор за развиване на сполучлива професионална кариера.

За 30 години от основаването си АУБ приема за своя задача да образова млади визионери, които да трансформират света към по-добро. Доказателство за сполучливо осъществените цели са тъкмо възпитаниците на университета, които освен съумяват да развият сполучлива кариера, само че се трансформират и в носители на позитивни промени в обществото на локално и световно равнище. По време на диалога, отдаден на 30-годишния празник, към този момент приключилите студенти дискутираха ролята на АУБ за образуването им като персони и носители на смяната. Те споделиха също и своя опит на сполучливи експерти и персони, които работят за напредъка на обществото.

Дискусията с ученици на АУБ и изложбата на Моста на влюбените са единствено част от самодейностите, свързани с отбелязването на 30-годишнината на АУБ. Мотото „ Напред и нагоре ", което постоянно употребява един от създателите на АУБ Дими Паница, е определено като водещо за юбилейните тържества, защото отразява най-добре поставените през годините цели. АУБ даде старт на самодейностите послучай годишнината още през юни. Празничните събития ще продължат до пролетта на 2022 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР