Вчера (11 февруари) холивудската актриса и всеобща любимка - Дженифър

...
Вчера (11 февруари) холивудската актриса и всеобща любимка - Дженифър
Коментари Харесай

Дженифър Анистън на 51 в откровено интервю пред Сандра Бълок

Вчера (11 февруари) холивудската актриса и всеобща фаворитка - Дженифър Анистън - навърши цели 51 години. Гледаме я и колкото и да не ни се има вяра, тя в действителност прекрачи 50-те! И в това, несъмнено, няма нищо неприятно - в противен случай! Тя е по-красива от всеки път, стилна, уверена и крачеща гордо напред!
По мотив нейното " помъдряване " с още една година, тя блестна на корицата на последния борй на списание Interview с високи ботуши и яке от черна кожа, а въпроси й зададе не какъв да е, а нейната колежка Сандра Бълок .

Пред нея Джен споделя какъв брой мъчно й е било първоначално, когато се е преместила от Ню Йорк в Лос Анджелис да свикне с жестоката конкуренция в кино промишлеността: "...Въпреки това съм удовлетворена, че станах част от дребни общности от дами, които си оказваха поддръжка и ми помогнаха да се оправя с неуспехите. Това ме избави по това време. "
" Какво е това, което към момента не си направила, а с неспокойствие очакваш? " , пита я Бълок. " Дали е обвързвано с работата? Дали е на равнище духовно развиване? Или всичко това? "

" Първоначалната ми реакция беше да кажа всичко изброено ", дава отговор Анистън. " Това, което се виждам да върша, не е толкоз доста, а е по-скоро дребен кадър в мозъка ми, където слушам и виждам океана, слушам смях, виждам деца да тичат, слушам лед в чаша, аромат на храна, до момента в който се подготвя. Това е радостният кадър в главата ми. "

Още по време на брака й с Брад Пит, с който се разделиха през 2005-та, актрисата непрекъснато е разпитвана от публицисти дали и по кое време възнамерява да има деца. През май месец предходната година Джен призна, че няма потребност от деца, с цел да се усеща пълноценна. Въпреки това и до през днешния ден тя е сигурна, че вижда деца в живота си в бъдеще . След несполучливия й брак със брачен партньор номер 2 - артистът Джъстин Теру, сега Анистън още веднъж е сама.
В последните месеци се заприказва за " възраждането " на любовта на Джен и Брад Пит, само че към тази дата наподобява, че двамата по-скоро са възобновили другарството си. ВИЖТЕ ТУК!
" Какво ти разрешава да бъдеш жизнерадостна и да не се обезсърчаваш, когато нещата не вървят по верния метод? " , пита Бълок.

" Първо, това беше най-милото нещо, което някой ми е казвал... Мисля, че позитивната ми настройка идва от това, че израснах в домакинство, което беше дестабилизирано и там се усещах нестабилно. Виждах, че възрастните не са общителни един към различен и станах очевидец на някои аспекти от човешкото държание, които ме накараха да се замисля: Не желая да го върша. Не желая да съм такава. Не желая да изпитвам това възприятие, което изпитвам сега. Не желая никой различен, с който в миналото ще контактувам, да усети това. Предполагам, че би трябвало да благодаря на родителите си. Можете или да бъдете гневни и мъченици, или да кажете: " Животът ни сервира лимони? Нека създадем лимонада ", споделя Анистън, на която прекомерно рано се постанова да поеме живота в свои ръце.

Родителите й се развеждат, когато е едвам на 9. В свое изявление преди време Анистън споделя, че е изживяла мъчно този интервал. Тя е останала при майка си, която била модел и по думите на актрисата единственото, от което се интересувала, било това по какъв начин наподобява.
" А какво през днешния ден те прави тъжна " , пита Бълок. А Дженифър дава отговор: " Да включа тв приемника, да чувам новините, да чета вестника - това може да ме направи доста тъжна и ядосана. Разделението, което е на всички места. Абсолютният безпорядък, който съществува. Когато хората са алчни, държат се неприятно и не демонстрират признателност... Когато видите хора да се държат неприятно и да нараняват други хора, това ме прави доста ядосана. И насилието над животни, явно ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР