Възвишение - най-популярният български филм за последните 7 години влиза

...
Възвишение - най-популярният български филм за последните 7 години влиза
Коментари Харесай

Гледаме Възвишение в HBO GO от 1-ви юли

Възвишение - най-популярният български филм за последните 7 години влиза в селекцията с родни заглавия на HBO. Премиерата в HBO GO е на 1-ви юли, а по HBO – седмица по-късно.

Проектът на Виктор Божинов, екранизация по едноименния разказ на Милен Русков, е едно от най-силните заглавия, които стават част от наличието на онлайн услугата за филми и сериали.

За традиционалистите Възвишение се включва в програмата на телевизионния канал от 8-ми юли. Заедно с кино лентата на Виктор Божинов, актуалните български заглавия в HBO GO са общо 19 – игралните Възвишение, Източни пиеси, Маймуна, Никой, Докато Ая спеше, Подслон, Дзифт, Love.net, TILT, Граница, Събирач на трупове, Прокурорът, бранителят, бащата и неговият наследник, Прелюбодеяние, Отчуждение, Обърнатата елха, Писмо до Америка и документалните Чия е тази ария?, Хотел Рай и Пощальонът.

Селекцията е плод на напъните на HBO Европа и HBO България да предложат качествени продукции от страната ни на клиентите в България и района на Адрия. Желанието на българското посланичество е този асортимент от заглавия да бъде наличен дълготрайно и съобразено с изменящите се привички за гледане на видео наличие у нас и в чужбина.

Онлайн стрийминг платформата дава елементарен и изцяло законен достъп до хитови български заглавия, за почитателите, които желаят да ги видят и отвън кино салоните. Възможността да се гледа на всички места и когато и да е улеснява и усилва феновете на българското кино и разрешава актуалните филми да стигнат до още по-широка публика.

Заглавията от тази селекция са налични в HBO GO и за района на Адрия – Хърватия, Черна гора, Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина, което показва равнището на промишлеността у нас и отвън рамките на страната.

От май месец клиентите на HBO GO от България имат достъп до наличието на онлайн стрийминг платформата на територията на страните в Европейски Съюз. Това разрешава гледането на български и непознати филми и сериали с приложението и по време на летните ваканции в чужбина.

Възпитаването на интерес към родните заглавия е дълготрайна идея на HBO у нас, както и обезпечаването на опция сполучливите ни продукции да имат законен живот онлайн.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР