Възутени хора продържават да разказват за полицейското насилие над мирно

...
Възутени хора продържават да разказват за полицейското насилие над мирно
Коментари Харесай

Да не се чете от главния секретар на МВР! Хората продължават да разказват за полицейските издевателства

Възутени хора продържават да описват за полицейското принуждение над спокойно протестиращите жители в обществените мрежи. Снимките единствено потвържадат думите за нечовешката офанзива на властта. В същото време основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов отбрани ченгетата и сподели, че вечерта на 2 септември органите на реда са провели съвършена акция. Допълни, че не пуска тв приемник у дома, с цел да можел да си почине. А какво се случва с битите без нищо хора и техните близки?! Ясно, тях кучета ги яли, нали по този начин господин Иванов.
С риск да ви затвърдим още повече чувството за съвършенност на вашите подчинени, ще публикуваме поста на Юлиян Войнов във Facebook:

Това е синът на близки другари, който преди две години приключи образованието си в Англия и се завърна в България, тъй като искаше да живее и работи в родината си. По време на полицейските изстъпления на 2-ри септември е пребит и задържан без никаква причина и е отведен в 6-то РПУ, където прекара 24 часа и беше освободен тази нощ.

Причината за ареста е, че е приказвал със своя позната, когато около тях минава гонен от полицията протестиращ, който служителите на реда не съумяват да настигнат. За сметка на това те се нахвърлят на него, пребиват го с палки, раздират му облеклата и го водят в 6-то РПУ. Родителите му схващат, че е задържан, защото един от другите задържани съумява да скрие телефона си в чорапа и по този начин изпраща SMS на сестрата на момчето. Родителите му пътуват цяла нощ от морето, където са на отмора, с цел да го приберат от ареста. Освободен е без да са му предявени никави обвинявания (поне към този момент), а и най-вероятно няма да му бъдат повдигнати.

Това е полицейски произвол в най-чист тип! Това е полицията, която по закон е призвана да пази жителите, а в действителност пази мутрите в тяхното нелегитимно ръководство и жесток обир на публични средства, както някогашната Държавна сигурност и милиция работеше в отбрана на комунистическата номенклатура, поругавайки ползите на всички останали и на обществото като цяло. Това е позорът, който би трябвало да изживеем още веднъж под мутренското ръководство на Борисов.
#МутриВън
#ОСТАВКА

Това е синът на близки другари, който преди две години приключи образованието си в Англия и се завърна в България, тъй като...
Публикувахте от в
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР