Възстановеният като член на БСП Кирил Добрев отправи остри критики

...
Възстановеният като член на БСП Кирил Добрев отправи остри критики
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Няма по-къс път от това да бъде унижена една 130-годишна партия повече от това, което се случи

Възстановеният като член на Българска социалистическа партия Кирил Добрев насочи остри рецензии към водача на левицата Корнелия Нинова. Той разяснява днешната й среща с Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ и Стефан Янев.

" Ако върнем времето обратно 1,5-2 година, в случай че бяха предложили среща на Нинова с ГЕРБ и Движение за права и свободи по значими за страната въпроси, тя щеше да каже, че в никакъв случай не би седнала на една маса със задкулисието. Което съгласно нея крадеше 10 милиарда. Нейната борба беше да промени модела. Днес видяхме една среща, градивна, знаят по какъв начин двете страни да се ухажват между тях. Тъй като връзката сред Борисов и Нинова е от дълго време - тя стартира с " ела се разберем като мъже ", и свърши през днешния ден с " в случай че си мъж, ела на среща ". Тъй като той е благородник, а тя знае по какъв начин да провокира един благородник, срещата се състоя ", сподели Добрев в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" По всичко проличава, че Борисов ще търси да прави смяна в неговите ръководещи органи, с цел да може да прави нещо с Българска социалистическа партия. На госпожа Нинова й следва конгрес на 11 февруари. Аз й предлагам да предложи на делегатите мораториума, който имаме със задкулисието, също да падне. Няма по-къс път от това да бъде унижена една 130-годишна партия повече от това, което се случи. Когато ти идейно си квалифициран и знаеш какво е ляво, ти имаш някакви граници, които не минаваш. Тук няма граници - няма ляво, няма дясно при госпожа Нинова. Тя е един неприятен водач, тъй като когато за теб са дали своят вот единствено преди 2 години 1 милион гласоподаватели, а през днешния ден гласоподават 200 000, ти няма нямаш никаква стойност в политическия живот ", счита той.

" Ние бяхме партия, която претендираше за властта, имахме 80 депутата. Когато се превърнеш в гарнитура за едно главно ядене - пържени картофи или оризче, можеш да бъдеш, както на свинска пържола, по този начин и на телешко бон филе ", разяснява Добрев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР