Възродената от FORD легенда Bronco получи специално ново екстериорно изпълнение- ERUPTION GREEN,

...
Възродената от FORD легенда Bronco получи
специално ново екстериорно изпълнение-
ERUPTION GREEN,
Коментари Харесай

ERUPTION GREEN : Нов специален цвят за Ford Bronco

Възродената от FORD легенда Bronco получи специално ново екстериорно изпълнение- ERUPTION GREEN, въодушевено като визия от оригинала си Mallard Green от 70-те години на миналия век.

"Автомобилните запалянковци и особено феновете на Bronco изпитват пристрастеност към цветовете и ще бъдат разчувствани от ERUPTION GREEN ", разяснява Барб Уален, мениджър на подразделението Цветове и Материали на Ford. "Боята еволюира прекрасно с помощта на технологията. ERUPTION GREEN е актуален цвят, само че има връзка с наследството на Bronco ".

, за което от FORD анонсираха през юни че има постъпили повече от 125 000 поръчки за закупуване от САЩ и Канада, дава обещание извънредно пътно поведение отвън общоприетите пътища на базова цена от 29 995 щатски $. Новата генерация се предлага в три основни версии- с две порти, първата в историята на емблемата четириврата композиция и Bronco Sport.

Възродената легенда се предлага с високоефективни EcoBoost мотори, специално офроуд окачване с възможност за атакуване на скатове и водни препятствия, повече от 200 специално разработени спомагателни детайла за персонализация и допълнителна функционалност, както и с неповторимата за сегмента 7-степенна ръчна предавателна кутия. По-голямата част от версиите на дву- и четиривратите версии на BRONCO идват с модулен таван, детайлите на който могат да се разкачат и да се приберат на борда, както и с делими порти.

4х4 системата (базова и 4х4) за задвижване на BRONCO, която е налична при всички модификации, предлага избор от до 7 специално конфигурирани режима на работа, включително Normal, Eco, Sport, Slippery и Sand, както и Baja, Mud/Ruts и Rock Crawl в офроуд режим.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР