Възрастна дама кара откраднат погрешка автомобил в продължение на две

...
Възрастна дама кара откраднат погрешка автомобил в продължение на две
Коментари Харесай

Жена открадна кола погрешка, кара я 2 седмици

Възрастна дама кара откраднат простъпка автомобил в продължение на две седмици, без да забележи, оповестява Global News. Жителката на канадския град Корнуол, провинция Онтарио, взела чартърен Nissan Sentra и отишла да си напазарува в близкия супермаркет Walmart, само че щом завършила с покупките, поела към къщи в непознато Infiniti QX50.

Двете коли не си наподобяват изключително, само че били идентичен цвят, а "крадлата " още не била привикнала с наетата Sentra. По подигравка на ориста и двете коли били снабдени със система за безключов старт, а притежателят на "инфинитито " (също възрастен мъж) бил не запомнил ключовете в купето, като че ли преднамерено улеснявайки всеки искащ да отпраши с кросоувъра му.



Жената се усъмнила, че нещо не е наред едвам половин месец по-късно, когато разкрила фасове в пепелника, чанта с комплект стикове за голф в багажника и документи в багажника. Върнала се с краденото Infiniti в офиса на компанията, от която била наела автомобила, с желание да вдигне скандал, че са ѝ го дали непочистен.

Объркването станало цялостно, когато служителят отрекъл компанията въобще да разполага с QX50. Той обаче незабавно си спомнил, че наскоро възрастен мъж желал да вземе кола чартърен, тъй като откраднали "инфинитито " му, и повикал полиция.

За шанс на "крадлата " пристигналите чиновници на реда бързо открила какво се е случило и отказали да я арестуват, защото в дейностите ѝ явно нямало предумисъл. Кросоувърът бил върнат на притежателя му без никакви вреди - дамата се оказала извънредно деликатен водач.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР