Възрастен пакистанец, страдащ от изключително тежка аномалия, е принуден да

...
Възрастен пакистанец, страдащ от изключително тежка аномалия, е принуден да
Коментари Харесай

Възрастен пакистанец, страдащ от тежка аномалия, проси на улицата, за да нахрани трите си деца

Възрастен пакистанец, измъчен от извънредно тежка особеност, е заставен да проси на улицата, с цел да изхранва фамилията си. 70-годишният гражданин на Карачи Ашраф-уд-дин страда от макродактилия – вродена форма на гигантизъм. Ръцете му са големи, типът му постоянно плаши близките и е основна причина постоянно да остава без работа, оповестява „ Дейли мейл ”.   През годините Ашраф-уд-дин си е изкарвал хляба с разнообразни неща, включително и като сервитьор. Мъжът се оплаква, че не минава и ден, в който да не чуе подигравателни думи по собствен адрес.



Той обаче не се предава и продължава да си търси работа, тъй като би трябвало да се грижи за прехраната на трите си деца, най-малкото от които е едвам на половин годинка.



За злощастие, напоследък е заставен да проси на улицата, а големите му ръце не стопират да го болят. За 9 часа на открито мъжът съумява да припечели към 5 $.



„ Моля Господ един прелестен ден нещата да се оправят. Мечтая да отворя магазин, който да управляваме с жена ми и децата, само че към този момент това е единствено една мечта”, признава с тъга възрастният пакистанец.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР