Възраждащият се електромоторен гигант Елпром Троян“ се представи на международното

...
Възраждащият се електромоторен гигант Елпром Троян“ се представи на международното
Коментари Харесай

„Елпром Троян“ с диплом от изложението в Екатеринбург

Възраждащият се електромоторен колос „ Елпром Троян “ се показа на интернационалното ревю за машиностроене и металообработване в Екатеринбург (Урал, Русия), провело се от 20-ти до 22 март. Троянският производител посочил обичайна си продукция – електромотори от разнообразни класове, и получил диплом за представянето си, оповестява troyan21.com.

Българското присъединяване било под патронажа на министъра на стопанската система Емил Караниколов и взела участие още една българска компания производител – „ Балканкар “ (електрокари, мотокари, телфери). На ревюто се показали редица международни компании.



„ Оказа се, че в Екатеринбург помнят предходното присъединяване на „ Елпром Троян “ преди близо 40 години – при започване на 80-те, и показаха удивление, че заводът ни съществува и върви напред. Това ни присъединяване бе доста потребно за проправяне път на огромния съветски пазар “, разясниха от управлението на предприятието.

През 2018 година „ Елпром Троян “ се готви за присъединяване в още осем профилирани изложби в разнообразни страни на няколко континента, като наред с обичайна си продукция ще покаже и новаторските си хайтех разработки от последната година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР