Възраждане ще даде пресконференция, на която ще изложи факти за

...
Възраждане ще даде пресконференция, на която ще изложи факти за
Коментари Харесай

Цончо Ганев: ПП са оферирали трима депутати от Възраждане

" Възраждане " ще даде конференция, на която ще изложи обстоятелства за това по какъв начин през почивните дни Политическа партия интензивно са се свързвали с трима техни депутати, оферирали са ги и са желали поддръжка, съобщи националният представител от партията Цончо Ганев.

Той сподели още, че на сътрудниците му е обяснено, че " ще се откри метод да се компенсират, в случай че поддържат новото държавно управление ".

" Кирил Петков е намесен в единия случай ", твърди още Ганев.

Според него се приказва за колосална цензура, да не се чува гласът на отсрещната страна. " Голяма част от " факт чекърите " са свързани с фондация " Америка за България ". Няма никаква обективност, намираме се е в романа на Джордж Оруел. Не се цензурират апели за ликвидиране на съветски бойци ", уточни той.

По думите му партия " Възраждане " е била неразрешена и подложена на редица проверки поради вижданията си, само че нищо неправилно не е намерено.

" Гледаме хората в очите и нямаме никакви терзания ", безапелационен е той.

" Намираме се в мерзко време, парламентаризмът минава през най-срамните си дни. Народно събрание се трансформира в пазарище за депутати ", разяснява Ганев.

Той прикани Политическа партия да изясни и по какъв начин ще се случи диверсификацията на газовите доставки.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР