Възраждане иска да бъде прекратен договорът за сътрудничеството със САЩ

...
Възраждане иска да бъде прекратен договорът за сътрудничеството със САЩ
Коментари Харесай

Костадинов поиска да се прекрати договорът за щатските военни бази у нас

" Възраждане " желае да бъде преустановен договорът за съдействието със Съединени американски щати за американските бази у нас.

Лидерът на партията Костадин Костадинов разгласи, че проекторешението, което Народното събрание би трябвало да прегледа, към този момент е импортирано в деловодството на Народното събрание:

" Тъй като доста постоянно по медиите се приказва, че това били натовски бази. Не са натовски бази.

Не знам дали знаете, американците имат база в Куба, Гуантанамо, за която заплащат наем. Наемът е алегоричен, само че все пак го заплащат. Тук и алегоричен наем няма.

На последващо място, ние не знаем какво тъкмо има в тези бази. И в този момент, през днешния ден ще питаме апропо министрите да забележим дали са наясно и дали биха дали отговор, тъй като там може да се акумулират спомагателни въоръжения и спомагателни въоръжени сили, без да се известяват в допълнение българските сили и българската страна.

Настояваме да се стартира диалог по тематиката за премахването на тези унизителни окупационни бази. На това безсрамие би трябвало да се постави край ", съобщи Костадин Костадинов.

Днес депутатите изслушват премиера, министри и шефове на служби по отношение на напрежението сред Русия и НАТО по отношение на Украйна.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР