Възраждане агресира в парламента и се опитва да налага цензура

...
Възраждане агресира в парламента и се опитва да налага цензура
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Възраждане агресира в парламента и налага цензура в 21 век

" Възраждане " агресира в Народното събрание и се пробва да постанова цензура в 21 век. Липсата на образование и простотията взимат връх ", написа в персоналната си Фейсбук страница Лена Бориславова от “Продължаваме смяната ”.

Според нея към този момент е време да има правосъдна промяна, тъй като " не трябва да имаме вяра, че сегашната война на Гешев с политически партии и свързани с тях незаконни групи е дълготрайното решение ". Бориславова предизвестява, че те могат да се схванат всеки миг или да си намерят сурогат, а останалите отново ще би трябвало да са по площадите или на избори. Тя разяснява и поста в социабната мрежа на президента, като допуска, че  " някой “бял хакер ” е хакнал страницата във Facebook на обединителя на нацията ( и на брачната половинка му) и гневно написа против образуването на постоянно държавно управление. За малко да си помисля, че президентът в действителност желае да има още свои служебни правителства… и да няма постоянен бюджет … ”.

Ето целия пост:

Някой " бял хакер " е хакнал страницата във Фейсбук на обединителя на нацията

(и на брачната половинка му) и гневно написа против
образуването на постоянно държавно управление. За малко да си помисля, че президентът в действителност желае да има още свои служебни правителства… и да няма постоянен бюджет.

В прокуратурата работят като гневни - за 3 седмици свършиха повече работа в сравнение с за 3 години. Обявена е война на Народното събрание. Накъде?

Трябва да има правосъдна промяна. Време е. Не бива да имаме вяра, че сегашната война на Гешев с политически партии и свързани с тях незаконни групи е дълготрайното решение. Защото те могат да се схванат всеки миг или да си намерят сурогат, а ние отново ще би трябвало да сме по площадите или на избори. Докато в това време… въZрожденските сили и радините безредици ще не престават да стресират против демокрацията.

Пиша това, осъзнавайки, че във втория мандат търсим поддръжка за кабинета точно от ГЕРБ, само че! най-малко за момента в този парламент след тези изборни резултати друго болшинство за правосъдна промяна няма. След нови избори надали ще наподобява по-добре.

Необходимо е постоянно държавно управление, което да се опита да реши проблемите на страната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg