Възползвайки се от технологиите на Renault-Nissan най-големият автомобилен производител в

...
Възползвайки се от технологиите на Renault-Nissan най-големият автомобилен производител в
Коментари Харесай

Една легенда се завръща! Москвич атакува ударно пазара с нов супермодерен пикап

Възползвайки се от технологиите на Renault-Nissan най-големият авто производител в Русия – АвтоВАЗ, се завърна стремително на пазара с нова гама съвременни коли. Такова възобновление френско-японската компания приготвя и за позабравения съветски бранд Москвич, написа Инвестор бг.

 Москвич се завръща на пазара с пикап
Москвич ще бъде позициониран като производител на кросовъри, защото известността на този вид коли става все по-голяма. А и марката е прочут със своите яки машини, способни да се движат по най-разбитите пътища.  Москвич се завръща на пазара с пикап
Първият нов модел на Москвич ще бъде пикап. Лекотоварният модел, показан като концепт на фотосите, употребява базата на действителен модел на Nissan.
Информацията е лимитирана, само че евентуално става дума за Navara. Възможно обаче шасито за серийната машина да бъде заето от моделите на марката Dacia, защото по този начин ще се реализира по-ниска последна цена.
 Москвич се завръща на пазара с пикап

Самият концепт наподобява много атрактивно, като се спекулира, че серийната му версия ще резервира този дизайн. Премиерата на прототипа ще се състои на автомобилното ревю в Москва. Около година по-късно би трябвало да бъде приключена и серийната версия.
Пикапът на Москвич ще се предлага и на други пазари, в това число в Европа.
Към момента е известно единствено работното му име – „ Machine “. На съветски „ машина “ значи кола.

 Москвич се завръща на пазара с пикап
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР