Възобновява се ваксинационната кампания срещу коронавирус в Асеновград, но само

...
Възобновява се ваксинационната кампания срещу коронавирус в Асеновград, но само
Коментари Харесай

В Асеновград ваксинират срещу COVID-19 записаните в електронния регистър

Възобновява се имунизационната акция против ковид в Асеновград, само че единствено за хора, записани в Националния електронен указател . От през днешния ден, 24-ти март, до края на тази седмица ще бъдат ваксинирани пациентите, които са се записали в онлайн платформата.
В МАБЛ – Асеновград към този момент са доставени избрани количества от имунизацията на AstraZeneca, защото от нея има налични дози все още. Очаква се от време на време да се вършат и нови доставки. Към момента имунизационната акция ще се организира съгласно количествата, с които разполага лечебното заведение. С приоритет в ваксинирането ще бъдат хората, които са били регистрирани в електронния указател, само че не са съумели да се възползват от опцията за дадените им дата и час. Пациентите ще бъдат персонално известени посредством телефонно позвъняване по кое време да се явят за имунизация.
 Здравният министър: До дни може да обновим имунизацията Здравният министър: До дни може да обновим имунизацията
Електронният указател може да проработи този четвъртък (18.03.21 г.) и да се възвърне имунизационния развой с препарата на " Астра Зене...
От понеделник, 29-ти март, пък се чака медиците да стартират ритмично да слагат имунизациите, според записаните в онлайн платформата пациенти с уточнен ден и час. Засега „ зелен кулоар “ за всеобща в Асеновград към момента няма опция да бъде отворен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР