Възмутен гражданин вече е подал сигнал в ДАЗД за клипа,

...
Възмутен гражданин вече е подал сигнал в ДАЗД за клипа,
Коментари Харесай

Няма Спирачки! Агенция За Закрила На Детето Погна Сузанита За Вулгарния Клип!

Възмутен жител към този момент е подал сигнал в ДАЗД за клипа, като специалистите ще алармират и Съвет за електронни медии. „ Самосезирали сме се. Ще проверим дали родителите на Сузанита са дали позволение тя да вземат участие в сходни подиуми “, обясниха пред „ Монитор “ от организацията.

Досега фолклегендата Орхан Мурад и брачната половинка му Шенай показват цялостно единодушие с държанието на наследницата си. Изпълнителят на „ Хиляди слънца “ нееднократно съобщи, че тийнейджърката не е по-скандална от другите имена в сектора и по различен метод не може да се пробие в България. „ Ще осъждам всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на погрешни неща във връзка с Сузанита и моето семейство “, закани се той преди време в отворено писмо във Facebook.

Феновете също скочиха против клипа на „ К`во става, брат “ и приканват за докладване на неприличното наличие в YouTube, където видеото към този момент е на второ място по набиране на известност. Те видяха и прилики с парчето на рапъра Лил Пъмп - Gucci Gang. Това не е първият път, в който певицата би трябвало да потвърждава авторски права. Песента „ Луцифер и Буда “ беше свалена от платформата за видеосподеляне поради подозрение за плагиатство. Сигнал до уеб страницата беше изпратен от професор Биджан Казем Мисаг, който стои зад мелодията към истинската ария - Allahumma Ya Subuhun. Цигуларят е написал музиката преди близо 40 години, а неин запис е изработен през 1991 година от международно приетият продуцент Том Прайс.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР