Възможността на новия коронавирус 2019-nCoV да се предава от човек

...
Възможността на новия коронавирус 2019-nCoV да се предава от човек
Коментари Харесай

Китайски учен ужаси света с думите си за вируса убиец

Възможността на новия ковид 2019-nCoV да се предава от човек на човек се е нараснала, вследствие на което епидемиологичната обстановка е минала в нов, по-сложен стадий.

Това заяви на специфична конференция ръководителят на Държавния комитет по въпросите на опазването на здравето на Китайската национална република Ма Сяоуей, написа Труд бг.

„ Вирусът се предаваше на хора от дивата природа и стартира да се приспособява към съществуването в човешкото тяло, след което мина към стадия, когато стартира да се предава от човек на човек “, сподели той.

Танцът на гибелта: Появи се злокобно ВИДЕО с първите признаци на вируса палач от Китай

„ Изглежда, че способността на вируса да се предава от човек на човек се е нараснала. Експертите считат, че епидемията е минала в относително сериозен и комплициран етап “, сподели ръководителят на ведомството.

Китайските епидемиолози и вирусолози към момента не са съумели да открият източника на новия ковид от вид 2019-nCoV и неговата дарба да мутира.

Биологично оръжие? Секретна лаборатория в Ухан може да е "изтървала " вируса - палач

Това заяви на конференция в Пекин Ли Бин, заместник-ръководител на Държавния комитет по опазване на здравето на Китай.

„ Доколкото знаем сега, това е изцяло ново заболяване. Знанията на човечеството за него към момента са лимитирани. Все още не е ясна опцията за мутирането на това заболяване “, сподели той.

„ Все още нямаме цялостни данни за развиването на епидемиологичната обстановка.

Вирусът палач трансформира Ухан в град фантом ВИДЕО

Въз основа на развиването на епидемията можем непрестанно да поправяме политиките си, да подобряваме ограниченията и да вкарваме разнообразни типове превантивни и контролни ограничения “, акцентира заместник-ръководителят на Държавния комитет.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР