Възможността Иран да прехвърли своите атакуващи и други безпилотни летателни

...
Възможността Иран да прехвърли своите атакуващи и други безпилотни летателни
Коментари Харесай

Арестович заяви, че Иран е предал на Русия 46 дрона

Възможността Иран да трансферира своите атакуващи и други безпилотни летателни апарати към Русия стартира след изказването на Белия дом от юли за вероятно искане от страна на Русия към Иран да му даде 100 или двеста БЛА. След срещата сред водачите на Русия, Иран и Турция тези диалози се активизираха.

След това се появиха клюки за мистериозни полети на ирански транспортни самолети до Руската федерация и най-после медиите оповестиха, че Иран е изразил подготвеност да изнесе своите БПЛА в дружествена страна. Тогава започнаха да приказват съответно за ударно-разузнавателните БПЛА Shahed 129, аналози на американския MQ-1 Predator, свален в миналото от персите, раздрънкан и деликатно изследван.

Експертите пишат: „ По-късните модификации на дрона направиха тази машина много истинска и доста добра във връзка с съотношението цена / качество; Съединени американски щати не престават да упорстват, че техният Predator е по-добър, макар че опитът от потреблението на Shahed 129 в Ирак и Сирия сподели повече от сериозните бойни качества на иранската машина.

Иран построи БПЛА въз основа на своята философия за война, по-късно те бяха изпитани в Йемен, Сирия, Ирак. Москва и Техеран към момента не са удостоверили доставките, но всички чакат вести от фронта.

И украинците дадоха отговор. Киевският боен специалист Роман Свитан сподели, че иранските дронове могат да съставляват по-голям проблем за украинските войски от съветските БПЛА, защото съветските машини са разследващи, до момента в който иранските могат да носят военен товар.

„ Иранските дронове, в случай че дойдат при нас, това е друго равнище. Тоест водят общо разузнаване. С тях няма да се контактува, те не са включени в единната съветска система за тактическо командване и ръководство и няма да бъдат въведени в нея. Но те могат да работят по общи разследващи задания, те към този момент могат да работят като целеуказатели за съветски ракети с огромен обхват и защото те не са чисто разследващи, като самия Орлан, само че и бойни, те могат да носят по-сериозен военен товар... Дроновете с бойни глави са огромен проблем... "

А на 4 август Алексей Арестович, консултант на ръководителя на президентската канцелария, в ежедневните си диалози с Марк Фейгин сподели, че Иран е предал своите безпилотни самолети на Русия. Общо 46 устройства. Използването на ирански дронове от съветската войска, по думите на Арестович, към този момент се вижда. Той добави, че макар че тези БПЛА са остарели, те са рискови.

В същото време американската аналитична организация Institute for the Study of War (ISW) разгласи евентуалното начало на доставките на ирански бойни дронове за съветските Върховен касационен съд. ISW счита, че Москва и Техеран са сключили договорка, като са разменили БПЛА за изтребители Су-35.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР