Възхищение заслужават всякакви жени – брюнетки, блондинки, чернокожи, чипоноси, много ...

Възхищение заслужават всякакви жени – брюнетки, блондинки, чернокожи, чипоноси, много

Пищните жени са секси фетиш за повечето мъже

Възхищение заслужават всевъзможни дами – брюнетки, блондинки, чернокожи, чипоноси, доста кльощави или доста дебели. Абсолютно всевъзможни ! Лъскавите списания също не остават по-назад – избягвайки да бъдат признати за „ старомодни “, те интензивно се стараят да спрат да гледат на наднорменото тегло при дамите като на нещо непристойно . Пък наистина ли съумяват или не е различен казус . Много мъже в днешно време не смятат, че е срамно да ходят с по-пищни дами. Това, че последователно преставаме да свързваме сексапила с ниското телесно тегло и ограниченията на фотомодел към този момент е огромно достижение . Все повече мъже без терзание и боязън намерено заявяват, че тежестта не е определящ фактор за тях при избора на партньорка. Нещо повече – желанието да съблазниш реална кукла с дълги крайници и тънка талия в този момент се цени като инфантилно и издаващо комплекси.

На всички ни е ясно, че избран тип осанка не може да ни обезпечи комфорт във връзката, а прословутите „ 90-60-90 “ не гарантират оргазъм. Много прочути момичета plus-size по личните им думи правят в леглото неща, каквито слабите девойки не са и сънували.

Дали това е обикновено ? Не можем да отречем, че за мнозина мерило за прелест все по този начин е цифрата на кантара. Толкова по-учудващ е фактът, че някои мъже по принцип не си падат по стройни момичета. Тези господа целеустремено си избират не елементарно едри дами, ами такива, които към този момент са надхвърлили стоте килограма. Консултант-сексолог твърди, че това не се дължи на равнодушие към тежестта на дамата . Когато мъжът желае единствено дами с наднормено тегло, очевидно става дума за култ . Какво е това?
Фетишите
Фетишът по определение е елементарно специфичност на сексуалното държание . Оказва се, че за някои мъже катализатор на възбудата е точно наднорменото тегло на партньорката. Този култ може да възникне заради разнородни аргументи . Възможно е мъжът да е изпитал първия си оргазъм с по-закръглено момиче. А може едрите дами да му припомнят за прегръдките на възпитателката, която в детската градина му е давала възприятие за сигурност . Влияние може да има и средата – в случай че мъжът принадлежи към избрана социално-културна група. В някои култури пълното телосложение от епохи се смята за признак на женствеността, майчинството и плодородието. Мъжете от сходна среда подсъзнателно предпочитат пълни дами , копирайки държанието на своите татковци , дядовци и прадядовци, които са си падали по пищни дами. Пълната дама им подухва мисли за уют, устойчивост и крепко поколение .

Друг път мъжете развиват комплекс за непълноценност и синдром на обезпокоително упование на крах в секса. Някои господа подсъзнателно натъртват на дебеланките, тъй като им се струва, че тези дами са по-непретенциозни в леглото и ще бъдат благодарни поради самото внимание. Едрите дами изпълват тези мъже с убеденост , до такава партньорка те се чувстват реални мъжаги.

Фетишът може да се дължи и на най-обикновено издирване на новото и екзотичното. Някои мъже не са „ зациклили “ единствено на пухкавелки, а си падат по всичко нестандартно. Обикновено тези господа гледат много по на връзките с противоположния пол, а дамата възприемат като забавна играчка – „ Уау, такава още не съм имал “.


И въпреки всичко
Според нашия консултант-сексолог далеч не всички връзки сред хубавци и пълни дами се оказват продължителни и хармонични. Проблемът идва от редица физиологични и психически трудности, с които се сблъскват дамите с наднормено тегло. Първо – трудностите с оргазма. Голямото наднормено тегло лимитира опцията да се употребяват позите, които дават съвсем стопроцентова гаранция за оргазъм. Например позата „ дамата от горната страна “. Работата е там, че мъжът не може по едно и също време да прави секс и да държи върху себе си 100-килограмова партньорка. Освен това повечето пълни дами изпитват непрекъсната невроза, която им пречи да се съсредоточат върху секса.

Второ – някои дами с огромно наднормено тегло след време развиват равнодушно отношение към секса. Според нашия съветник те елементарно заместват сексуалното наслаждение с удоволствието от храната. Те изпитват наслада , когато хапват, тъпчат се при стрес и казуси . Така попадат в затворен цикъл – по едно и също време се оправдават поради невротичното погазване и освен това изпитват възприятие за простъпка . Накрая дамата , изпаднала в такова потиснато положение , е подготвена да размени секса с най-обикновеното наличие на сътрудника до нея, само че освен това не изпитва никакво наслаждение .

Много дами с наднормено тегло непрекъснато се страхуват, че сътрудникът им ще ги напусне, ще им изневери или ще спре да ги обича. С тези страхове и притеснения те отравят психологическия климат в двойката, даже в случай че няма мотив за паника . В резултат на това сами предизвикат предпочитания да им изневери. И това става не поради наднорменото тегло на партньорката, а поради патологичната ѝ липса на любов към себе си, към личното ѝ тяло, поради неприемането на личната ѝ половост . Такива дами би трябвало безусловно да поработят над самооценката си. При това не трябва да не помнят , че доста пухкави дами са изцяло удовлетворени от тялото си и излъчват енергия, за която слабите им приятелки биха им завидели. И – дано бъдем почтени – сексуалният живот на тези дами не може да е несъвършен .

Източник: fakti.bg